Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
English (United Kingdom)Hebrew (Israel)EspañolGreek


Η A.R.D. (Auto Rapid Deluxe) ιδρύθηκε το 2008 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με νέα διάσταση στις μετακινήσεις σας. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας φροντίζοντας να διευρύνουμε ποικιλόμορφα τα προϊόντα των υπηρεσιών μας, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αναγκών και επιθυμιών στις μεταφορικές υπηρεσίες.


Πολυτέλεια & Άνεση

Πολυτελή αυτοκίνητα ΤΑΞΙ, τύπου E-class Mercedes, Van και πούλμαν στελεχώνουν τον στόλο μας παρέχοντας ασφάλεια, πολυτέλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας. Ο συνδυασμός τεχνολογικών υπηρεσιών (Internet, Wi-Fi System, Skype System, σε προεπιλεγμένα οχήματα), με την πολυτέλεια των οχημάτων και την επαγγελματική εξυπηρέτηση των οδηγών αποδίδει το μέγιστο αποτέλεσμα ικανοποίησης για τον επιβάτη.

 


Υπηρεσίες

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Ιδιαίτερη εξυπηρέτηση με ασφάλεια και ποιότητα για ιδιώτες και V.I.P. πελάτες που επιθυμούν να ικανοποιούνται απόλυτα σε προσιτές τιμές για κάθε προορισμό, εντός και εκτός Αττικής.

Λύσεις για εταιρίες, Γραφεία Γενικού Τουρισμού, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα υψηλόβαθμα στελέχη αυτών, κάλυψη συνεδρίων, εξυπηρέτηση για φιλογενούμενους ξενοδοχείων με αυξημένες απαιτήσεις κ.α. Ευέλικτες λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης σας με ειδικά πακέτα προσφορών καθώς και προτάσεις για λύσεις προσαρμοσμένες ακριβώς στις παραμέτρους των αναγκών σας.

Μετακινήσεις από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτοντας όλο το φάσμα της μεταφοράς ατόμων ή και αντικειμένων.

Θα είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στην πανέμορφη χώρα μας και να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία ξενάγησης σε όλα τα φημισμένα και όχι μόνο, αξιοθέατα της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας.

Μπορείτε να διαλέξετε μία ολοήμερη εκδρομή στο κέντρο της Αθήνας και στο πανέμορφο Σούνιο ή ένα μαγικό ταξίδι στον «ομφαλό της γης» τους Δελφούς, στην Κόρινθο, την Αργολίδα, τα Μετέωρα, την Αρχαία Ολυμπία, το Ναύπλιο ή σε όποιον άλλο προορισμό επιθυμείτε. Επίσης μπορούμε να σας οργανώσουμε, ολοήμερες εκδρομές στα ομορφότερα μοναστήρια της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας, ψυχαγωγικές περιηγήσεις για σας και την οικογένειά σας.


Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και θα κάνουμε το παν για να βεβαιωθούμε ότι το ταξίδι σας θα είναι αλησμόνητο.
Χρησιμοποιώντας μας θα διαπιστώσετε ότι η εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών είναι σε όλους εφικτή.

Εσείς επιλέξτε απλά τον προορισμό και δώστε μας την εντολή με ένα απλό τηλεφώνημα, SMS, ή ηλεκτρονικό μήνυμα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε εύλογο χρονικό διάστημα.