Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
English (United Kingdom)Hebrew (Israel)EspañolGreek
Short Trip

Μία νέα υπηρεσία εξαιρετικά ευέλικτη προτεινόμενη περισσότερο σε επισκέπτες της Αθήνας με περιορισμένο χρόνο αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν ωα πάρουν πολλά δίνοντας λίγα…!

Το “Short Trip” είναι μία πλήρης περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τις εν γένει περιοχές του κέντρου, διάρκειας περίπου 3 ωρών.  Η υπηρεσία αφορά μέχρι και 4 άτομα και πραγματοποιείται με οχήματα ταξί Mercedes τύπου E-Class.

Κατά τη διάρκεια της μικρής αυτής περιήγησης ο οδηγός μας σας παραλαμβάνει από το σημείο που εσείς θα μας υποδείξετε και σας παρέχει την δυνατότητα να επισκεφτείτε με το αυτοκίνητο όλα τα αρχαιολογικά μνημεία και τα πολιτιστικά αξιοθέατα της πόλεως των Αθηνών.

Η περιήγηση περιλαμβάνει τα παρακάτω σημεία ενδιαφέροντος:
Ακρόπολη – Θέατρο Διονύσου – Μουσείο Ηρώδου Αττικού – Νέο Μουσείο Ακροπόλεως – Ναός του Δία – Παναθηναϊκό ή Καλλιμάρμαρο στάδιο – Προεδρικό Μέγαρο (αλλαγή προεδρικής φρουράς) – Ελληνικό κοινοβούλιο – πλατεία Συντάγματος – Κολωνάκι – Λυκαβηττός – τριλογία κτηρίων Ακαδημία, Πανεπιστήμιο, Εθνική Βιβλιοθήκη – πλατεία Ομονοίας – Θησείο – Μοναστηράκι – Ρωμαϊκή και Αρχαία αγορά , και επιστροφή.

Σε κάθε επίσκεψη των ανωτέρω σημείων ο οδηγός μας σας παρέχει ιστορικές πληροφορίες για το καθένα ξεχωριστά καθώς και πληροφορίες για την σύγχρονη μορφή της πόλης μας.  Σε κάθε μνημείο – αξιοθέατο, έχετε την δυνατότητα να πάρετε φωτογραφίες χωρίς όμως να σας παρέχεται ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε τον εσωτερικό χώρο αυτών.

Με αυτή την επιλογή έχετε την ευκαιρία σε σύντομο χρόνο να περιηγηθείτε στην Αθήνα, να γνωρίσετε την ιστορία της, να αποκτήσετε λεπτομερείς πληροφορίες για την πόλη, να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κινηθείτε σ’ αυτήν καθώς και να έχετε πλήρη άποψη για τα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της.  

book_now