Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022
English (United Kingdom)Hebrew (Israel)EspañolGreek
Ολοήμερη περιήγηση Αθήνα - Σούνιο

Το αυτοκίνητο και ο οδηγός μας θα σας περιμένουν στο ακριβές σημείο που έχετε ορίσει κατά την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού σας.

Η περιήγησή μας ξεκινά από την κεντρικότερη πλατεία των Αθηνών, την πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα δείτε μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία των Αθηνών καθώς και μια άποψη του Ελληνικού Κοινοβουλίου που βρίσκεται όπισθεν της πλατείας.

delphi Έπειτα θα κατευθυνθούμε μέσω της οδού Φιλελλήνων στην ιστορική πύλη του Ανδριανού η οποία κατά την Ρωμαϊκή περίοδο χώριζε την Αθήνα σε δύο τμήματα: την Ανατολική Ρωμαϊκή Αθήνα και την Δυτική Ελληνική Αθήνα.

Ακριβώς πίσω από την πύλη του Ανδριανού βρίσκεται ο ιστορικός ναός του Ολυμπίου Διός. Σήμερα ακόμη σώζονται 15 κίονες του ναού τους οποίους θα μπορέσετε να επισκεφθείτε από κοντά μετά από ολιγόλεπτη στάση που θα κάνουμε. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Εδώ πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896. Θα κάνουμε ολιγόλεπτη στάση για να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική του.

Κατόπιν θα επισκεφθούμε την κοιτίδα του πνεύματος και του πολιτισμού: την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνων. Εδώ το αυτοκίνητο μας θα σας περιμένει περίπου για 2 ώρες δίνοντάς σας την δυνατότητα να θαυμάσετε από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρωπίνου πνεύματος.

Μετά την Ακρόπολη η επόμενη στάση μας θα είναι ο λόφος του Λυκαβητού. Εδώ θα βρεθείτε στο υψηλότερο σημείο της πόλης όπου η θέα είναι πανοραμική και θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ εάν το επιθυμείτε.

Έπειτα θα επισκεφτούμε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τα αριστουργήματα του Ελληνικού πολιτισμού.

Στη συνέχεια μέσω της παραλιακής οδού θα οδηγηθούμε στο πανέμορφο Σούνιο όπου θα απολαύσετε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα με φόντο το Αιγαίο πέλαγος.

Το αυτοκίνητο μας θα σας περιμένει για να σας επιστρέψει στο αρχικό σημείο που σας παρέλαβε.

(Διάρκεια περιήγησης: 8 ώρες)

book_now