Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
English (United Kingdom)Hebrew (Israel)EspañolGreek
Στην προσπάθειά μας για την δημιουργία μιας νέας διάστασης στον τομέα της μεταφοράς και μετακίνησης, με απόλυτα επαγγελματικό και ποιοτικό χαρακτήρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα ταξί τύπου Mercedes-Benz που παρέχουν σε συνάρτηση με τον απόλυτα ποιοτικό και επαγγελματικό χαρακτήρα των οδηγών τους, ασφάλεια, πολυτέλεια, άνεση και ποιότητα μετακίνησης.

Το έργο μας αφορά τις εξής υπηρεσίες:

  1. Διακίνηση προσώπων εντός νομού Αττικής από και προς όλους τους προορισμούς.
  2. Διακίνηση από και προς Αεροδρόμιο, λιμάνια, σταθμούς τρένων – λεωφορείων.
  3. Παραλαβή ξένων και Ελλήνων επισκεπτών εταιρειών από αεροδρόμια, λιμάνια ή σταθμούς προς οποιονδήποτε προορισμό εσείς θα μας υποδείξετε καθώς και η εσωτερική διακίνηση αυτών κατά την διάρκεια της επισκέψεως τους.
  4. Για τους φιλοξενούμενους μιας εταιρείας παρέχεται η δυνατότητα ξενάγησής τους στα δημοφιλέστερα ιστορικά σημεία της πόλης μας ή ξενάγησής τους σε ιστορικά σημεία σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.
  5. Διακίνηση προσώπων ή αντικειμένων εκτός Αττικής (ταξίδια).
  6. Εξυπηρέτηση μόνιμων διαδρομών σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.
  7. Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων με απόλυτη ασφάλεια και παράδοση αυτών σε άμεσο χρονικό διάστημα. Εσείς δεν έχετε παρά να μας δώσετε το όνομα και τη διεύθυνση του παραλήπτη καθώς και κάποιο τηλέφωνό του και αφήστε σε μας την εξυπηρέτησή σας.
  8. Μεταφορά παιδιών με απόλυτη εγγύηση, πάνω στα παιδικά καθίσματα που διαθέτουν τα αυτοκίνητά μας, στον προορισμό που εσείς θα μας υποδείξετε.
  9. Πολύωρη μεταφορά των στελεχών της επιχείρησης σε επαγγελματικά ραντεβού, φαγητό διασκέδαση.
  10. Κάλυψη μεταφοράς προσώπων κατά την εξέλιξη επαγγελματικών συνεδρίων καθώς και κατά την πραγματοποίηση γάμων ή άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Οι υπηρεσίες μας σας παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο.

Η εκτέλεση και το όλο φάσμα των υπηρεσιών των διαδρομών μας πραγματοποιείται με ειδικό και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο που θα καταλάβετε και θα απολαύσετε μόνο αν ταξιδέψετε μαζί μας.