Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018
English (United Kingdom)Hebrew (Israel)EspañolGreek
Πολιτική – Όροι & Συνθήκες Συμφωνίας

1. Όλα τα οχήματα μας είναι ταξί τύπου E-Class Mercedes Benz.

2. Οι τιμές μας αφορούν μεταφορά μέχρι και 4 άτόμων.

3. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το κόστος εισόδου σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, ποτά ή φαγητά.

4. Σε περίπτωση ακύρωσης 48 ώρες πριν την πραγματοποίηση της διαδρομής θα υπάρχει χρέωση 50% επί της τιμής, σε περίπτωση ακύρωσης έως και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση της διαδρομής τότε θα υπάρχει χρέωση αντίστοιχη της ολικής αξίας της διαδρομής.

5. Όλες οι εκδρομές μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, απεργιών ή άλλων απρόβλεπτων καταστάσεων.  Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

6. Εάν υπάρχει κάποιος επιβάτης που χρήζει ιδιαίτερης ιατρικής φροντίδας θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν την πραγματοποίηση της διαδρομής.


Επιστροφές χρημάτων για κρατήσεις που έχουν γίνει, πραγματοποιούνται μόνο στην περίπτωση όπου το πλοίο το αεροπλάνο ή το μεταφορικό μέσω, που σας μεταφέρει στο σημείο συνάντησης με εμάς για οποιοδήποτε λόγο ανωτέρας βίας δεν πραγματοποιήσει τη διαδρομή του και εφόσον αυτό γίνει γνωστό έγκαιρα σε εμάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής σας είναι η καταβολή του 20% του ολικού ποσού 7 μέρες τουλάχιστον πριν την πραγματοποίηση του και 50% του ποσού που αντιστοιχεί για την πραγματοποίηση μιας μεταφοράς από έναν προορισμό σε ένα άλλο.  
Κατάθεση ποσών γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού λογαριασμού ή μέσω του online συστήματος πληρωμών PayPal.

 

 

Όροι τραπεζικών συναλλαγών μέσω της ιστοσελίδας findtaxi.gr

 

Οι αγορές των υπηρεσιών μας, πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Alpha Bank.Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alpha Bank.Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας για έγκριση της χρεώσεως.Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

Δυνατή είναι η χρήση πιστωτικών χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

Αποδεκτές είναι οι κάρτες:

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express.

 

Επικοινωνία με την ARD :

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 50, Πειραιάς

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

+30 6978554620